Opšte odredbe

Cene i iznos za plaćanje

Sve cene na sajtu izražene su u dinarima (RSD). Cene su informativne prirode i mogu se, usled izmena na tržištu (promene cena kod proizvođača, promena kursa dinara, promena troškova nabavke i sl.) menjati bez prethodne najave. Merodavna je ona cena koju dobijete od nas u računu za plaćanje. Cene su maloprodajne sa svim dažbinama (PDV) u NETO iznosu.
Troškovi dostave do kupca nisu uključeni u cenu.
Kupac, ukoliko je saglasan sa računom koji dobije na svoj e-mail, da bi robu primio treba da uplati navedeni iznos.

Garancija, kvalitet i reklamacije

Garantujemo za kompletnost i celovitost makete i njenih delova. Reklamacije uvažavamo samo ako je proizvod (maketa ili neki drugi proizvod poručen sa našeg sajta) nekompletan ili ne sadrži prateće elemente (plastične delove, uputstvo, nalepnicu…) navedene u priloženoj dokumentaciji (sastavnici za makete).
Neki artikli su na AKCIJI iz razloga navedenim u NAPOMENI koja je u detaljnom opisu artikla i prodaju se u takvom stanju.

Sve reklamacije prihvatamo u zakonskom roku. Molimo vas da čim preuzmete artikal proverite njegovu ispravnost a najkasnije u roku od 7 (sedam) dana.
Da bi reklamacija bila uvažena proizvod ne sme biti menjan/upotrebljen – boja i ostala hemija otvarana i korišćena, na maketi ne smeju biti delovi skinuti i zalepljeni i sl.

Ne prihvatamo reklamacije ukoliko niste zadovoljni kvalitetom makete koji isključivo zavise od nivoa tehnologije proizvođača makete (preciznost izrade, kvalitet odlivka, geometrijska tačnost, kvalitet sastavnice i dekala). Pre kupovine obavezno se informišite o karakteristikama i stručnim ocenama proizvoda putem prikaza i recenzija tih proizvoda na internetu ili literaturi.

Sadržaj kompleta za sastavljanje makete

Kutija makete, uglavnom sadrži delove za sastavljanje jednog modela, prateće uputstvo za sastavljanje i nalepnice (dekale) sa oznakama.
U kompletu se ne nalaze boje, lepak i pribor osim ako je drugačije naglašeno.

Izgled proizvoda – ambalaža

Slika proizvoda, odnosno ambalaže, u našem katalogu je informativne prirode i ne mora u potpunosti da odgovara izgledu prikazanog proizvoda.
Proizvođači iz komercijalnih razloga menjaju ilustracije i izgled ambalaže. Zbog toga ilustracija artikla iz naše ponude ne mora uvek da bude identična isporučenoj robi.

Opcije