M-HOBBY je prodavnica preduzeća SPEKTAR d.o.o. specijalizovana za prodaju maketa i maketarskog pribora.
Prodaju vršimo putem interneta (online shop) ili direktno u maloprodaji u našoj prodavnici.

M-HOBBY prodavnica nalazi se na Novom Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina broj 123.

za-naslovnu1a

M-HOBBY internet trgovina (on-line hobby shop) kreirana je pre svega da omogući širem krugu ljubitelja maketarstva (i onih koji ne mogu lično da dođu do nas), da na jednom mestu nabave ono što im je potrebno za maketarstvo. Našu kompletnu ponudu možete videti u našem katalogu. Katalog se svakodnevno ažurira: unose novi artikli. Artikli kojih trenutno nema u ponudi (jer su prodati) nisu vidljivi u katalogu. Za razliku od nekih drugih šopova, naša lista artikala je realna ponuda onoga što imamo.

Ponuda naše prodavnice M-HOBBY na Novom Beogradu istovetna je ponudi našeg internet kataloga.
U prodavnici na usluzi vam je Predrag koji je „živa enciklopedija avijacije“. Svojim savetima pomoći će vam da izaberete ono što vas interesuje. Ukoliko radite makete aviona pomoći će da što vernije ilustrujete istoriju našeg i svetskog vazduhoplovstva. 

Pogodnosti za maketarske klubove. 
Članovima klubova, sa kojima imamo sporazum o zajedničkoj saradnji u podršci maketarstvu, odobravamo popuste prilikom kupovine kod nas. Popust je moguće dobiti samo prilikom kupovine direktno u prodavnici M-HOBBY na Novom Beogradu, a prema uslovima koje smo sa klubovima dogovorili.

Opcije