Spektar M-Hobby

M-HOBBY (prodavnica i online shop)
Bulevar Mihaila Pupina 123
tel.011/711 89 19 • 11070 Novi Beograd
                        tel.063/80 95 154 • pon-pet 15-20, sub 11-16

O nama

M-HOBBY je specijalizovan za prodaju maketa i maketarskog pribora. Prodaju vršimo putem interneta (online shop) ili direktno u maloprodaji u našoj prodavnici.

M-HOBBY je na Novom Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina broj 123.

M-HOBBY internet trgovina (on-line hobby shop) kreirana je pre svega da omogući širem krugu ljubitelja maketarstva (i onih koji ne mogu lično da dođu do nas), da na jednom mestu nabave što više onoga što im je potrebno za maketarstvo. Našu ukupnu ponudu možete videti ovde u katalogu. Katalog se svakodnevno ažurira (unose novopristigli artikli i sklanjaju oni kojih trenutno nema na lageru) tako da, za razliku od mnogih drugih šopova, naša lista artikala je realna ponuda onoga što imamo.za-naslovnu1a

Ponuda naše prodavnice M-HOBBY na Novom Beogradu istovetna je ponudi našeg internet kataloga. U ovoj prodavnici na usluzi je Predrag. Predrag, "živa enciklopedija avijacije", svojim savetima pomoći će vam da što vernije ilustrujete istoriju našeg i svetskog vazduhoplovstva. Kod nas možete naći najsvežije novitete industrije maketarstva a i mnoge “egzotične” modele kojih nema ni u najpoznatijim svetskim maketarskim šopovima.

Pogodnosti za maketarske klubove: Članovima klubova sa kojima imamo sporazum o zajedničkoj saradnji u podršci maketarstvu odobravamo popuste prilikom kupovine kod nas. Na plastične makete iz naše ponude dajemo 10% popusta (osim rezinskih, onih u serijskim publikacijama i onih koje su već na popustu). Popust je moguće dobiti samo direktno u prodavnici M-HOBBY na Novom Beogradu i to isključivo prilikom plaćanja gotovinom!

 

Lokacija

 
Mapa
lokacija

Adresa prodavnice

M-HOBBY (i online shop)
Novi Beograd
Bulevar M. Pupina 123
Tel: 011/711 89 19
Mob. 063/80 95 154
radno vreme:
ponedeljak - petak 15-20
subota 11-16
 

Anketa 5

Omiljeni proizvođač maketa